Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

13лв. - 64лв.

Разреждане

Начало Марки

Aboca

Филтри
Aboca

Aboca

От 1978 г. ние инвестираме в изследването на лекарствените растения за здравето на човека с убеждението, че в природата могат да се намерят устойчиви отговори за здравословните проблеми на човечеството.

Устойчивост, която не само щади организма, а щади също земята и природата.

С единствена по рода си в света интегрирана система, която включва всички етапи – от отглеждането до фотохимичните и биологични изследвания, ние революционизираме виждането за естествените вещества като авангардно постижение на науката за здравето.

Нашите продукти на основата на молекулни комплекси са подкрепени от научни и клинични доказателства и се разработват чрез непрекъснати изследвания и авангардни технологии с цел постигане на научно усъвършенстван, изключително ефективен и безопасен природен продукт.

Благодарение на работата на повече от 1200 души чрез напълно вертикализирана верига:

ПРОВЕЖДАМЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ, за да открием най-добрите молекулни комплекси за различните заболявания, благодарение на работата на нашите учени и сътрудничеството с най-престижните университети в света;

ОБРАБОТВАМЕ директно 1 400 хектара земя между Тоскана и Умбрия чрез метода на биологичното земеделие;

ПРОИЗВЕЖДАМЕ 100% натурални биопродукти, предимно медицински изделия и хранителни добавки, за да задоволим повече от 60 здравни потребности;

ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ ДИСТРИБУЦИЯ в аптеките и чрез други професионални канали в Италия и още в 13 страни по света;

ПРОВЕЖДАМЕ ОБУЧЕНИЕ чрез срещи и семинари на лекари, фармацевти и други здравни специалисти за професионални консултации;

ИНФОРМИРАМЕ И ОБЩУВАМЕ и с обществеността, за да разпространяваме култура, наука и начини на живот чрез традиционни медии, събития и спектакли.

Чрез Aboca Museum, разположен в Сансеполкро, Тоскана, разкриваме потенциала на земята и насърчаваме съхраняването на знанията, свързани с използването на естествени вещества през вековете.

Това става благодарение на Центъра за проучвания, занимаващ се с исторически проучвания, както и чрез изложби, конференции и редакционни събития, насочени към представянето на публикациите, издадени от „Aboca edizioni“

Още в името и географското си положение ние носим определено призвание; всъщност, според етимологията, терминът Aboca произлиза от „Abiga“, древно тосканско диалектно наименование на срещничето – лечебно растение с пречистващи свойства, използвано в древността.

Наименованието произхожда от мястото, където се е родило и където досега се намира главното управление на Aboca, сгушено сред тосканските хълмове, в район, който още от 1200 г. се е посветил на производството на лекарствени растения.

16

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»