Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

4лв. - 31лв.

Разреждане

Начало Марки

Asam GmbH

Филтри
Asam GmbH

Asam GmbH

ASAM Betriebs-GmbH, разположена под шапката на BHI Beauty & Health Investment Group Management GmbH, произвежда висококачествени продукти за грижа за собствени козметични марки и клиенти на частни марки. На приблизително 16 000 м2 производствени и складови площи, над 200 служители произвеждат над 800 различни козметични продукта за бизнес областите грижа за кожата, грижа за косата и декоративна козметика в нашите производствени обекти Beilngries и Steinach. Дъщерното дружество Biovin Naturprodukte в Ландау, област Пфалц, е специализирано в обработката и рафинирането на гроздови джибри.

 

Марките на ASAM Betriebs-GmbH включват Kräuterhof®, Alter Heideschäfer® и Almisan®. Преглед на готовите продукти и подробности за продукта можете да намерите тук.

 

BHI Beauty & Health Investment Group Management GmbH е международно действаща холдингова компания с повече от 300 служители, която представлява козметични продукти с най-високо качество „Произведено в Германия“. Цялата верига за козметична стойност, от продуктовата идея през производството до крайния краен продукт, се отразява в холдинга. Под своя чадър BHI Beauty & Health Investment Group Management GmbH обединява не само ASAM Betriebs-GmbH с трите си производствени обекта, но и фирмите с марката M. Asam GmbH, ahuhu GmbH, 4EVERYOUNG GmbH, InnoBeauty GmbH и онлайн платформата за красота ASAMBEAUTY GmbH .

Като водеща козметична компания в европейското телешопинг, BHI Beauty & Health Investment Group Management GmbH обслужва други канали за дистрибуция като електронна търговия и над 4000 клона на най-големите търговци на дребно в Европа, както и сектора на частните марки. През 2019 г. в над 40 страни по света са продадени над 19,5 милиона продукта с общо осем собствени марки и техните над 800 различни единици за съхранение на запаси. Наградите за продуктите ни за красота като "Най-добрата" грижа за лице и козметика на Германия през 2018 и 2019 г., инициирани от Focus Money и в сътрудничество с Института за управление и икономически изследвания на IMWF, подчертават високото ниво на качество и са едновременно благодарност и стимул в по същото време.

 

Важни етапи
Основаване

Основният камък за създаването на ASAM Betriebs-GmbH е положен на ранен етап: Ингрид и Ерих Асам основават своята семейна компания за козметика през 1963 г. Първите артикули в дрогериите са произведени и бутилирани в Берлин.
Ново местоположение

Компанията се премества в Beilngries в края на 60-те години. От 1969 г. на новата производствена площадка се произвеждат широка гама продукти за грижа за кожата и косата като кремове, гелове, лосиони, серуми, ексфолиатори, шампоани и балсами.
Модернизация

Чрез интензивно сътрудничество с учени, дерматолози и химици, през 70-те години Ерих Асам узнава за ценната активна съставка OPC, която се извлича от компонентите на гроздето. Проучванията потвърдиха изключителните му свойства за грижа за кожата. Скоро беше признат потенциалът за козметични продукти.
Диверсификация

Очарован от възможностите за използване на гроздови активни съставки в козметиката, Ерих Асам решава да вземе основата за производството на активни съставки в свои ръце. През 1983 г. той инвестира в съоръжение за подготовка и преработка на гроздови семки в един от най-големите лозарски райони в Германия, Пфалц.
Смяна на поколението

Във второто поколение, Marcus и Mirjam Asam възприемат идеята за гроздова козметика и основават своята козметична марка M. Asam® през 2002 г., която се основава на резултатите от изследванията на антиейдж ефекта от гроздето. Тогава седалището на компанията и сърцето на разработването на продукти се намираха в Unterföhring близо до Мюнхен. Използването на нови канали за продажба като телешопинг и непрекъснатото развитие на продукти и продуктови концепции също бяха част от стратегията на компанията.
Растеж

Десетилетия опит в областта на козметиката с активни съставки позволи разработването на уникални продукти с първокласно качество и предложи потенциала за нови марки от семейството asambeauty. Създадени са висококачествени козметични линии като морската грижа за кожата FLORA MARE ™ и веганската, без силикон линия за органична грижа за косата ahuhu. Широката продуктова гама се предлага на крайните потребители на asambeauty.com от 2016 г.
Откриване на нова почва

Продължавайки в посока на растеж, отделните компании, създадени до този момент, бяха интегрирани в холдинговата компания BHI Beauty & Health Investment Group Management GmbH през 2013 г. През пролетта на 2019 г. групата пое още един производствен обект в Steinach и разшири продуктовото си портфолио в сегмента на декоративната козметика. Семейният бизнес Asam Kosmetik през 60-те години се превърна в международно активна козметична компания днес, обслужваща цялата верига на стойността от продуктовата идея

 

Германската марка Asam GmbH е основана през далечната 1963г от Ингрид и Ерих Асам като семеен бизнес, чиято основна цел била обединението на дълголетната немска традиция в билколечение със модерни технологии за производството на собствени козметични продукти. Тайната за успеха на билковите продукти е безкомпромисното високо качество, което се гарантира от факта, че всеки етап от производстения процес се осъществява във фабриката в родна Бавария. Продуктите на Asam GmbH могат да се открият множество страни по цял свят, включително и България.

8

продукти