Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

15лв. - 29лв.

Разреждане

Начало Марки

Aflofarm

Филтри
Aflofarm

Aflofarm

Със здраве в ума
Този лозунг е нашата визитна картичка - знак, че служителите на Aflofarm правят всичко по силите си, за да гарантират, че нашите дейности са насочени към здравето на нашите пациенти. Ние подкрепяме здравето не само като произвеждаме лекарства, но също така чрез изследвания и разработки на фармацевтични и медицински проекти, връзки с научната общност или нашата фондация Aflofarm, чиято основна цел е да насърчава здравословния начин на живот и широката концепция за профилактика. Здравето на пациентите е сърцевината на всички наши дейности и нашата най-важна цел. Действаме „Със здраве в ума“.

Нашата мисия отразява нашата роля в общността.

Ние сме фармацевтична компания, която иска да подобри качеството на човешкия живот и здраве и правим каквото можем, за да произвеждаме и усъвършенстваме нашите продукти, за да отговорим на нуждите на нашите потребители.

Нашата визия показва къде искаме да бъдем след няколко години.

Искаме да имаме най-добрата репутация сред всички фармацевтични компании в Полша и да разширим дейността си върху нови продуктови категории и чуждестранни пазари.

Компанията стартира производството на лекарства
1991 г.

Компанията модернизира фабриките си в съответствие със стандартите за сертифициране на GMP
2005 г.

Aflofarm расте с всяка година по-бързо и засилва лидерството си на извънборсовия пазар
2019 г.
История

Нашата компания е основана през 1989 г. като Aflopa. Оттогава, през последните 25 години от нашата дейност, ние се присъединихме към лидерите на фармацевтичния пазар в Полша.

5

продукти