Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Разреждане

Начало Марки

Apipharma

Филтри
Apipharma

Apipharma

Фирмата Апифарма ООД е израснала от старото, традиционно в региона, предприятие за занаятчийство в пчеларството и производството на медовина и меденки под името Апимаркет. През 1996 г. става фармацевтична търговска компания. От тази година компанията е фокусирана върху производството на хранителни добавки и козметика със специално предназначение, натурални фармацевтични продукти ...

Традицията на компанията датира от 1974 г., когато нейните продукти бяха изложени за първи път и получиха признание за това. Ранното начало на работа вероятно е по-старо, но не се споменава поради липсата на писмени документи.

Производствените съоръжения се намират в Нашице. Построено е ново производствено съоръжение поради необходимостта от увеличаване на производствения капацитет в съответствие с най-новите искания за добра производствена практика в тази фармацевтична област.

През последните 39 години компанията смело поддържа сътрудничество с природата и произвежда множество диетични, хранителни и козметични продукти на основата на естествени суровини. Медът, прополисът и лечебните билки са разпознаваеми съединения, които донесоха успех на пазара у нас и в чужбина както на продуктите, така и на компанията.

Всички суровини, използвани в производствената технология на нашите продукти, идват от запазената природна среда. Производствените методи са механични или от типа на аптека Гален, чрез които се избягва химическата обработка. По този начин първоначалната природа на суровите вещества се запазва в максимална степен, по която всеки наш продукт е разпознаваем.

Асортиментът на компанията включва над 40 различни продукта, разделени според начина на приложение в следните групи: капки, сиропи, капсули, пастили, медени смеси, спрейове, мехлеми и други фармацевтични форми. В днешно време се инвестират значителни ресурси в разработването на нови и подобряването на съществуващите продукти, което прави компанията надежден партньор в природосъобразната промоция на здравето.

Високо и професионално образованите служители играят важна роля в развитието на компанията, които продължават да се обучават и усъвършенстват постоянно, за да разширят базата от знания и да подобрят експертните умения.

Продуктите на Apipharma са излагани и награждавани многократно на множество търговски събития в Хърватия и други европейски страни.

1

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»