Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

4лв. - 21лв.

Разреждане

Начало Марки

Adipharm

Филтри
Adipharm

Adipharm

Принципите, които следваме:

КАЧЕСТВО

Осигуряването на качество е цялостна концепция, която ние следим от придобиването на субстанциите, обработката им, производството на лекарствени продукти, както и достигането им до крайния потребител. 

ИНОВАЦИИ

Въоръжени със страст към научноизследователска и развойна дейност, ние инвестираме постоянно в най-съвременни технологии и модернизиране етапите  на производствените процеси. 

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Екипът е съставен от умни, талантливи, с новаторско мислене висококвалифицирани фармацевти, химици, биолози, инженери, микробиолози и експерти по регистрация. Те са отговорни професионалисти с многогодишен опит в реглуаторните дейности, валидиране и верификация на процеси, както и създаването на лекарствени продукти.

 

ОТГОВОРНОСТ

Осъзнавайки отговорността, която носим пред обществото, Адифарм предлага качествени, безопасни и ефикасни лекарствени продукти. Спазват се  най-добрите практики във фармацевтичната индустрия с прилаган на стриктен  контрол на целия  производствен процес  - от получаване на изходните вещества до получаването на крайния продукт.

9

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»