Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

18% ОТСТЪПКА на всички продукти на 8ми март!

Дата: 2021-02-27

По случай 8ми март аптека "Стадиона" огранизира онлайн кампания, за 18% отстъпка на всички продукти, поръчани от дами, само на 8ми март 2021г.

Кампанията започва от 00:00 ч. до 23:59ч. на 08.03.2021г. на сайта aptekastadiona.net

В нея участват всички поръчки, на стойност от 1 до 300лв, направени от дами, описани като получател на поръчка.

В кампанията "8ми март" важи единствено отстъпката от 18%, като тя не може да се сумира с друга отстъпка на даден продукт.

В периода на промоционалната кампания, всяка направена поръчка има право на до два броя от един продукт (еднакъв продукт).

Улсугата "Безплатна доставка за поръчки над 60лв" не важи за кампанията "8ми март", но пък аптека "Стадиона" ще добавя малък подарък - изненада - към всяка поръчка.

Стойността на отстъпка към всяка поръчка ше бъде автоматично изчислена, в края на всяка поръчка, при завършване - като субтотал към поръчка.

 

Освен регулярните отстъпки и промоции, аптека "Стадиона" извършва безплатна онлайн консултация с грижа за Вас. Не се колебайте да се свържете с нас! С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси!

 

Мили дами, желаем Ви един приказен празник, и чрез тази промоционална кампания Ви пожелаваме винаги да сияете от щастие!

 

Бъдете здрави!

Апека "Стадиона"