Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Промоциите през месец Февруари продължават

Дата: 2021-02-09

Не пропускайте изгодните предложения и през месец Февруари. На фокус са продукти от различни категории, като процентите отстъпка варират от 7 до 25 процента.

Едно от изгодните предложения, което Ви представяме е Турбо Бейс инхалатор Доктор Фрай / Dr. Frei Turbo Base Компресорен инхалатор, който е компресорен инхалатор за прилагане на течни лекарствени препарати като фин аерозол. Дава възможност за небулизиране на антибактериални и хормонални лекарства. Създава частици с размер 3 микрона (MMAD), които достигнат и до долните отделения на бронхите. Скорост на разпръскване на частиците (небулизация ) 0.3 мл/мин. Компактен и лесен за употреба инхалатор за деца и възрастни. Ефективното лечение на респираторни заболявания. Може да се използва с широк спектър от лекарствени препарати. Разпрашител с обем до до 10 мл. Цената в промоционалния пердиод - до края на месец Февруари - е 59.34лв. намалена от 69лв.

 

Друго интересно предложение, идея за страхотен подарък за Свети Валентин или Трифон Зарезан са уникалните хипоалергенни (хипоалергични) обеци на Dr.Biju. Тяхното намаление е цели 25 процента!

 

Разгледайте всички наши промоционални предложения ТУК.

Всяка регистрирана поръчка в онлайн аптека Стадиона до 25ти февруари участва в томбола за награда - чифт хипоалергични обеци на Др. Бижу! Стойността на поръчката и броят поръчани продукти не са от значение за участието в томболата.

Благодарим Ви за доверието!

Бъдете здрави!

Аптека Стадиона