Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Ново промо в аптека Стадиона

Дата: 2021-02-18

На вниманието на всички майки! Не пропускайте нашето специално предложение през следващите няколко дни! Само до 22ри февруари имате възможността да закупите Дентокинд гел (при никнене на зъбки) с цели 20 процента отстъпка!
 
Дентокинд гел за никнещи зъбки е с изцяло природни съставки и има локално противовъзпалително и омекотяващо действие. Облекчава и успокоява венците при поникване на млечните зъбки. Малко количество от гела е достатъчно, за да облекчи болезнените и възпалени венци.
 
Дентокинд гел съдържа екстракт от слез, който нежно, безопасно и ефективно облекчава проблемите при поникване на зъбките. Листата на слеза са богати на желатинови субстанции, които осигуряват естествено защитно покритие върху възпалената лигавица в устната кухина и ефективно облекчават отока и възпалението на венците. Пантенолът подобрява хидратацията на лигавицата, действа успокояващо и спомага за регенерирането на тъканите.
 
Дентокинд гел има приятен вкус, с подсладители от природата (стевия). Продуктът е дерматологично тестван. Надежден и безопасен. Може да се употребява още от деня на раждането.
 
Предложението важи както в нашият физически обект - аптека "Стадиона", така и в нашата онлайн аптека. Открийте Дентокинд гел ТУК.
Всички активни наши промоционални предложения: ТУК